Showroom

DE MANIER OM THUIS ALVAST EEN KIJKJE TE NEMEN

Welkom op de Virtuele Showroom pagina. Het is dé manier om vooraf ons assortiment kunstplanten, kunstbomen, sierpotten en arrangementen te bekijken! Met deze showroom Tour kunt u vanachter uw bureau door onze hele showroom lopen alsof u zelf in de hoofdvestiging in Rozenburg bent.

Het werkt heel eenvoudig: beweeg met uw muis over de afbeelding, naar de plek waar u naartoe wilt lopen en klik. Door te klikken en te slepen kunt u in 360 graden om u heen kijken.

Cash & Carry

KIJKEN, ADVIES, KIEZEN EN DIRECT MEENEMEN

Het gemak van kijken, advies, kiezen, en direct uit voorraad meenemen. Gemodelleerd en 100% gegarandeerd tegen de laagste prijs! Naast de webwinkels in Nederland, Engeland, Frankrijk, België en Duitsland heeft Maxifleur ook een 1.000 vierkante meter grote showroom in Rozenburg (bij Aalsmeer) zoals u hierboven heeft kunnen zien.

flagship store

In de showroom vindt u naast het assortiment kunstplanten en kunstbomen tevens een overvloed aan complete pot/plant combinaties en talloze voorbeelden ter inspiratie.

U bent van harte welkom om met eigen ogen de natuurgetrouwe kwaliteit van onze producten te beoordelen en naar hartenlust creatieve ideeën op te doen.

Voor zowel zakelijke klanten als particulieren is een bezoek aan één van onze showrooms en Cash & Carry een absolute aanrader! Tijdens een vrijblijvend gesprek kunnen onze interieur adviseurs uw wensen afstemmen op onze beplantingsmogelijkheden.

Showroom Video

EEN SFEER IMPRESSIE

© 2008-2019 DesignPlants. All Rights Reserved.