Retourneren

WIJ MAKEN ER GEEN PROBLEEM VAN

Mocht u na ontvangst van een bestelling onverhoopt toch niet tevreden zijn, dan kunt het product binnen 14 dagen retour zenden in de originele doos. Zorg ervoor dat de plant weer vastgebonden zit in de doos. Graag zien wij tevens een reactie van u tegemoet wat de reden is van uw retourzending.

ZO MAAKT U HET PRODUCT VERZENDKLAAR

RETOURNEREN KAN OP 2 MANIEREN

HET PAKKET ZELF RETOURNEREN

Nadat de producten volgens de instructies zijn verpakt kunt u het pakket zelf retourneren met een transporteur naar keuze.

Frankeer het pakket voldoende en stuur terug naar:
 • Maxifleur BV
 • Middenweg 11
 • 1432 DE Aalsmeer
 • o.v.v. Retourzending
 • Nadat wij uw pakket in goede orde hebben ontvangen retourneren wij uw aankoop bedrag terug. Bij aankopen beneden de € 100 wordt tevens de verzendkosten van de heen zending aan u geretourneerd.

  HET PAKKET NAAR EEN DPD PARCELSHOP BRENGEN

  Nadat de producten volgens de instructies verpakt zijn, vraagt u bij ons een retourlabel aan. Deze plakt u op de doos en kunt het pakket naar de dichtstbijzijnde DPD Parcelshop brengen.

  Nadat wij uw pakket in goede orde hebben ontvangen retourneren wij uw aankoop bedrag minus de retour verzendkosten terug.

  Bij aankopen beneden de € 100 wordt tevens de verzendkosten van de heen zending aan u geretourneerd.

  RETOURNEREN VAN GROTE PAKKETTEN EN PALLET ZENDINGEN

  Grote dozen (boven de 180 cm) en palletzendingen kunnen wij eventueel bij u afhalen. Afhankelijk van de situatie zijn daar wel kosten aan verbonden. Indien u een grote doos of pallet retour wilt sturen, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Dat kan via het contact formulier of u kunt bellen met +31 (0)85 - 4019172.

  © 2008-2019 DesignPlants. All Rights Reserved.