Interieur beplanting

Hebt u zakelijk iets te vergroenen, een interieur professioneel te stylen of uw horeca te versieren met kunstgroen? Ook voor uw interieur beplanting bent u bij Maxifleur Kunstplanten aan het juiste deskundige en jarenlang ervaren adres. Zo kunt u uw droominterieur volledig tot leven brengen met onze unieke projectconfigurator. Of het uzelf gemakkelijk maken door uw project volledig in onze handen te leggen.

Vooraf uw interieurbeplanting kunnen zien

Vanaf het allereerste ontwerp tot en met de uiteindelijke uitvoering. Dat ene kleine hoekje in de hal waar maar weinig licht komt. Een donkere entree met een hoog plafond. of een compleet interieur dat opnieuw gestyled moet worden. Welke kunstplanten en potten zouden daar nu goed uitkomen? Lang, smal en hoog of toch liever breed en laag? Trendy modern of toch liever ouderwets klassiek? Groen of juist bloeiend? En welke sierpot past daar dan mooi bij? Dat is lastig! Want wie weet vooraf nu exact wat het formaat of de sfeer van een plant of boom in uw ruimte doet?

Voordelen interieurbeplanting kunstgroen

  • Brengt meer sfeer
  • Betere akoestiek
  • Kan ingezet worden als scheiding tussen tafels of bureaus
  • Kan zorgen voor meer rust en privacy
  • Kent nagenoeg geen onderhoud
  • Werkt bewezen ontspannend en inspirerend
who-we-are who-we-are

Wensen tot leven brengen? Configurator

Hoe fijn zou het zijn als onze zakelijke klanten, interieurdesigners en stylisten hun gedroomde interieur beplanting vooraf zouden kunnen zien? Bij ons is dat nu dus mogelijk met onze projectconfigurator! Met deze unieke gadget in de markt kunt u uw droominterieur volledig tot leven brengen. Zo kunt u naar hartenlust variëren en spelen met verschillende maten, soorten en stijlen en dit ook uw klanten laten zien. Of het nu gaat om een kleurrijke urban jungle in de kantine, een frisse scheidingswand tussen de bureaus of een groene muur in de vergaderzaal.Zakelijke interieur beplanting: ook door ons

Maar daarnaast kunnen wij het u ook gemakkelijk maken door uw zakelijke projectbeplanting volledig uit uw handen te nemen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een in uw huiskleuren bedachte en volledig op elkaar afgestemde verticale tuin in uw lobby? Of een kleurrijk statement met een kakafonie aan knalkleuren verwekt in de meest prachtige sierpotten en bakken? En wat te denken van het logo dat u verwerkt heeft in uw inspirerende groene wand in de vergaderzaal? Maar ook een bonte verzameling aan grote kunstbomen is mogelijk. Uw fantasie is the limit!

Interieurbeplanting? Volgens uw huisstijl

Zoekt u bijvoorbeeld een inspirerende groene wand in uw kantoor, in het oog springende pot-/plantcombinaties in de entree bij uw receptie of een Oosterse afscheiding met bamboe tussen de tafels? Het kan allemaal met onze professionele interieurbeplanting. En het leuke is? We kunnen dit geheel in de stijl van uw interieur, huisstijl of uw bedrijfsidentiteit verzorgen. Of u nu een logo wilt in uw groene muur of een compleet kunstwerk in uw urban jungle. U beslist en wij kunnen u op meerdere mogelijkheden helpen om uw wensen tot leven te brengen.

Interieur beplanting die jarenlang goed blijft

Het mooie van kunstgroen is dat het jarenlang mooi blijft. Waar de natuur het op een gegeven moment toch aflegt tegen de tijd en op een gegeven moment verwelkt, uitvalt of verdord, heeft u dat met kunstgroen niet. Onze kunstplanten, kunstbloemen en kunstbomen blijven jarenlang goed zonder dat u daar al te veel voor hoeft te doen. Bovendien werkt groen - ook kunstgroen - ontspannend en gelukmakend, zo blijkt uit onderzoek. Ideaal dus voor de bezoekers aan uw horeca, recreatie, winkel of andere zakelijke aangelegenheid.

Jarenlang ervaren interieurbeplanting

Kortom: wat u met uw hoofd kunt bedenken, dat kunnen onze ervaren handen voor u maken. Of u kunt het zelf tot leven brengen door onze unieke projectconfigurator te gebruiken. Van inspirerende moswanden in de toiletten tot sierlijke grasmuren in hotelkamers, van verticaal hangende tuinen in bedrijven tot horizontaal liggende sfeerdecoratie op de counter. Als leverancier van hoogwaardig kunstgroen bieden wij voor elk project de mooiste kunstplanten, inclusief maatwerk en uitvoering. En omdat wij al jarenlang marktleider zijn, doen wij dit professioneel, vakkundig en met de grootste betrokkenheid bij uw bedrijf.

sample 1 sample 1
sample 2 sample 2
sample 3 sample 3
sample 4 sample 4
sample 5 sample 5