Kunstplanten Voor Buiten

Ook als u buiten uw terras of tuin wilt opfleuren is Maxifleur u van dienst. Wij hebben kunstplanten voor buiten in allerlei soorten en maten. Wilt u lekker beschut zitten in uw tuin, terras of uw zwembad? Een mooie buxus of coniferenhaag is dan interessante optie om naar te kijken. De uv bestendige kunstplanten voor buiten zijn volledig weerbestendig. De kunstplanten hebben daardoor geen last van het wisselvallige Nederlandse weer.

Als u een kunstplant voor buiten aanschaft bij Maxifleur, dan heeft u geen last meer van de grauwe winterse uitstraling. Uw tuin is altijd mooi groen.

More...
Tonen als Grid weergave Lijst weergave

Producten 1-30 van 95

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Grid weergave Lijst weergave

Producten 1-30 van 95

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Inspirerende buitenkunstplanten

Altijd een inspirerend stuk groen om uw heen? Wie u een kunstplant voor buiten koopt, zal geen last meer hebben van de grauwe winterse uitstraling. Kunstplanten voor buiten zijn bovendien in vele situaties toepasbaar en heerlijk onderhoudsvrij. Of u nu gaat voor een kleine kunst Varen in dat donkere hoekje van uw tuin of kunst hedera voor uw schutting.

Van Kunst Buxus tot Bamboebak

Maar wat te denken van een mooie Uv-proof kunstplant bij de entree van uw bedrijfspand? Een mooie buxus variant zoals de kunst Buxus tower of kunst Bamboe in een luxe sierpot zal hier zeker niet misstaan! En als u lekker beschut wilt zitten bij uw zwembad of op uw terras? Dan is een haag met kunst coniferen natuurlijk wel een heel aantrekkelijke optie.

Voor veel weertypen geschikt

Onze kleurvaste kunstplanten voor buiten zijn gemaakt van hoogwaardig pvc en daarmee voor veel weertypen geschikt! Doordat onze kunstplanten voor buiten waterbestendig zijn, zijn ze ook uitermate geschikt voor plaatsing bij een zwembad. Het chloorwater heeft geen effect op de planten, waardoor ze prima in de buurt van het zwembad kunnen worden geplaatst.

Uv-proof kunstplanten voor buiten

Op zoek naar volledig weersbestendige buitenkunstplanten? De speciale Uv-bestendige kunstplanten voor buiten kunnen ieder weertype aan. Dankzij een unieke Uv-protector hebben de volkunststof delen van deze buitenkunstplanten minimaal 8 jaar geen last van het wisselvallige Nederlandse weer.?Laat die zon, regen, wind en sneeuw dus maar komen!

Jarenlang ervaren in kunstplanten

Op zoek naar uniek sfeervolle en exclusieve kunstplanten voor buiten? Maxifleur heeft een zeer ruim assortiment kunstplanten voor buiten van de hoogste kwaliteit. Maxifleur heeft een jarenlange ervaring met het ontwerpen en produceren van kunstplanten die geschikt zijn voor buitengebruik. Al sinds de oprichting in 1991 werken we met passie aan de mooiste kunstplanten die niet van echt te onderscheiden zijn.

Kunstplanten voor buiten kopen?

Wilt u ook exclusieve kunstplanten voor uw tuin, veranda, bedrijfsgroen of horeca bestellen? Laat u inspireren door onze ruime voorraad kunstbeplating voor buiten in onze webshop. Heeft u al gevonden wat u nodig heeft? Bestel dan eenvoudig online. Door onze ruime voorraad is een snelle levering gegarandeerd.

Koopt u liever direct uw buitenkunstplanten of komt u de kwaliteit en uitstraling eerst zelf ervaren met een virtueel of live bezoek aan onze 1000 m2 tellende showroom? Laat u inspireren door onze kunstplanten voor buiten en sfeervolle combinaties met luxe plantenbakken? Als u overtuigd bent, kunt u alles zelfs direct meenemen!

© 2008-2019 DesignPlants. All Rights Reserved.