Bloeiende Kunstplanten

Op zoek naar bloeiende kunstplanten om de omgeving mee op te fleuren? Dan bent u bij Maxifleur aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan bloeiende kunstplanten. Door een nauwe samenwerking met onze leveranciers leveren wij tegen groothandelsprijzen hoge kwaliteit kunstplanten die niet van echt te onderscheiden zijn. Bloeiende kunstplanten zijn het perfecte middel om uw kantoor of woonruimte met kleur te verrijken. Ons assortiment bevat verschillende soorten planten variërend in hoogten, diameters en kleuren. Al onze kunstplanten zijn eenvoudig en veilig online te bestellen. Advies nodig? Bel naar 085 - 4019712, wij helpen u graag bij het maken van uw keuze.

More...
Tonen als Grid weergave Lijst weergave

Producten 1-30 van 78

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Begonia kunstplant 20 cm zalm in potje 440202ZAPP10 Bloeiende Kunstplanten
    Begonia kunstplant 20 cm zalm in potje
    Normale prijs € 10,95
    9% korting
    Aanbiedingsprijs € 9,95 € 8,22
Tonen als Grid weergave Lijst weergave

Producten 1-30 van 78

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kunstzijden planten? Unieke uitstraling!

Bloeiende kunstplanten zijn het perfecte middel om uw kantoor, horeca, winkel of woonruimte met kleur te verrijken. Kiest u voor een Sinaasappel Bonsai boompje op tafel, een niet van echt te onderscheiden Poinsettia in de hoek van uw serre of fleurt u liever de vensterbank op met een exclusieve Medinella kunstplant? Ook de kunst Orchidee en de kunst Hortensia doen het altijd goed.

Exclusieve bloeiende kunstplanten

Welke bloeiende kunstplant u ook zoekt, u vindt altijd een exclusieve en uniek torenhoge kwaliteit bij Maxifleur. Door een nauwe samenwerking met onze leveranciers leveren wij hoge kwaliteit en levensecht nagemaakte kunstplanten tegen groothandelsprijzen. Veelal exclusief voor en soms zelfs door ons ontworpen waardoor onze zijden beplanting uniek zijn op de Europese markt.

Voordelen bloeiende kunstzijde plant

Wat dacht u van een kleurrijke kunstzijden plant die u alle seizoenen en onbekommerd laat genieten van haar bloemenpracht? Het grote voordeel van kunstplanten is namelijk dat ze maar weinig onderhoud vragen. Ze sterven niet af en hebben ook geen water nodig hebben. Ideaal, toch? Genieten zonder er al te veel voor te hoeven doen.

Daarbij komt dat bloeiende kunstplanten ook geen zonlicht nodig hebben en bestendig zijn tegen iedere gangbare temperatuur. Hierdoor zijn ze geschikt voor elke locatie en zien ze er altijd mooi uit. Stof afnemen met speciale?reinigingsproducten of een stofdoek is het enige wat u aan onderhoud heeft.

Hoge kwaliteit bloeiende zijden plant

De kwaliteit van onze?kunstplanten?vinden wij ontzettend belangrijk. Daarom luisteren wij goed naar onze klanten en leveren wij de hoogste kwaliteit. Wij laten onze bloeiende kunstplanten exclusief voor Maxifleur produceren, waardoor wij persoonlijk kunnen toezien op de kwaliteitsstandaard waar onze klanten zo tevreden over zijn. Door de jaren heen is ons assortiment flink uitgebreid, waardoor we u een groeiend aantal soorten planten kunnen aanbieden.

Zijden kunstplanten kopen?

Ons assortiment bevat verschillende soorten bloeiende zijden planten vari?rend in hoogten, diameters en kleuren. Online kunstzijden planten bestellen, gaat heel eenvoudig, snel en veilig. Om het geheel compleet te maken, hebben wij ook een aanbod sierlijke plantenbakken die u direct mee kunt bestellen.

Of kom het eerst zelf beleven!

Onze bloeiende kunstbeplanting eerst ervaren? Breng een virtueel of live bezoek aan onze showroom met 1000m2 aan inspiratie in Rozenburg (NH). Bezig uw kantoor, winkel, horeca of bedrijfspand te beplanten en zoekt u advies? Wij helpen u graag op locatie verder met advies op maat over projectbeplanting.

© 2008-2019 DesignPlants. All Rights Reserved.