Thuis

Waar komt die kunstplant….? Nou, dáár!

Of u nu uw gasten verwelkomt met een tropische exoot in de hal, uw eigen Urban Jungle in de woonkamer begint of uw slaapkamer verrijkt met een aantrekkelijke pot-/plantcombinatie... Er is altijd een passende kunstplant of kunstboom voor iedere ruimte! Met elk hun eigen uitstraling en unieke karakter brengen ze stuk voor stuk een andere sfeer in uw huis!

WOONKAMER

SLAAPKAMER

BADKAMER

HAL/ENTREE

TUIN

Woonkamer

Hoe meer planten, hoe beter. Dat is de trend van dit moment. Dus wordt het een rijk gevulde Draceana in de hoek van de kamer, een rijke verzameling aan in hoogte variërende cactussen of een reeks bijzondere hangplanten aan het plafond? Creëer uw eigen Urban Jungle en varieer er op los met in- en uitheemse kunstplanten en kunstbomen. Het mag!

Hal/Entree

De hal is de eerste plek die u en uw bezoekers zien als ze binnenkomen. Perfect dus om uit te pakken met een mooie pot-/plantcombinatie. Zo steken de vrolijke pluimen van het Rietgras bijzonder mooi af tegen een schitterende smalle, hoge sierpot in een knalkleur. Mag het nog exclusiever? Dan zal de kunstboom Olijf of de Ginko Bonsai u ook niet teleurstellen.

Slaapkamer

Heerlijk tot rust komen in uw slaapkamer? Groen kan u daarbij zeker helpen. Kies bij voorkeur voor planten die niet te druk qua blad of bloemen zijn, maar krachtig in hun eenvoud zijn. Gaat u voor een Zen-moment met een klein Bamboearrangement op uw nachtkastje of kiest u liever voor een rustgevende kunstpalm in een sierpot gemaakt van natuurlijke materialen?

Tuin

Lekker van uw tuin genieten zonder daar veel voor te hoeven doen? Met ons assortiment Uv-bestendige planten kunt u ieder veeleisend buitengebruik moeiteloos aan. Neem nu die natuurgetrouwe Buxus heg, de Podocarpus Bonsai bij uw voordeur of de niet van echt te onderscheiden Mimosa en bloeiende Lavendel in uw border. Wat een levensecht effect!

Badkamer

Zoekt u een inspirerende plek om u te verzorgen, even terug te trekken en weer helemaal op te laden? Maak van uw badkamer uw eigen inspirerende oase van ontspanning met aantrekkelijk kunstgroen. Zo zullen de ragfijne bladeren van de Papyrus geweldig afsteken tegen het lichte sanitair. Maar ook delicate kunstgrassen, palmen zoals de Raphis en rijk gevulde kunstvarens doen het goed.

Nog meer inspiratie opdoen

BEKIJK DE LAATSTE TRENDS

Misschien heeft u al een idee over hoe u het wilt. Maar bekijk het eens van een andere kant.
Bekijk de laatste trends en doe nog meer inspiratie op. Klik op onderstaande knop en laat de sferen op u inwerken.

© 2008-2019 DesignPlants. All Rights Reserved.