Kantoor - Project

Voor elke ruimte een passende kunstplant!

Zoekt u een inspirerende groene wand in uw kantoor, in het oog springende pot-/plantcombinaties of een Oosterse afscheiding met bamboe? Heel effectief, want uit onderzoek blijkt dat uw medewerkers beter presteren en uw klanten zich fijner voelen in een groene omgeving. En dat merkt u aan alles! Iedere werkdag, iedere taak en iedere onderhandeling weer!

Entree - Balie

Gang

Vergaderruimte

Kantoorruimte

Kantine

Entree - Balie

Een inspirerende en reusachtige kunstpalm in uw ontvangsthal? Een trendy Urban Jungle met verschillende exotische hangers als eerste overweldigende indruk van uw bedrijf? En wat te denken van een hippe Monstera kunstplant in een luxe, hoge siervaas in de hal? Deze kunstgroene en levensechte oase zal uw bezoekers beslist een warm welkom geven.

Gang

Vindt u de gangen in uw kantoor maar saai? Zo hoeft het zeker niet te blijven! Wat dacht u bijvoorbeeld van een enorme groene wand met allemaal verschillende groene en bloeiende stekers erin? Een fantastische aandachtstrekker! En heeft u ergens nog een smal hoekje over? Daar zou een sierlijke Zamioculcas in een hoge, smalle sierpot fantastisch uitkomen.

Vergaderruimte

Nooit meer verveelde blikken of induttende mensen met een inspirerend stuk groen in de vergaderruimte. Wedden dat iedereen wakker blijft met hun aanblik op die eyecatcher van een schaal vol bijzondere succulenten op de vergadertafel? En heeft u die levensechte Monstera in die knalrode sierpot in de hoek al gezien? Gedurfd, maar wat een geweldig effect… wow!

Kantoorruimte

Lekker van uw tuin genieten zonder daar veel voor te hoeven doen? Met ons assortiment Uv-bestendige planten kunt u ieder veeleisend buitengebruik moeiteloos aan. Neem nu die natuurgetrouwe Buxus heg, de Podocarpus Bonsai bij uw voordeur of de niet van echt te onderscheiden Mimosa en bloeiende Lavendel in uw border. Wat een levensecht effect!

Kantine

Bedrijfskantines saai en inspiratieloos? Welnee, niet als u de juiste kunstbeplanting gebruikt! Wat dacht u van bakken beplant met bloeiende Spathiphyllum kunstplanten als natuurlijke scheiding? Of de vrolijke kunstzijden orchideeën op elke tafel? En heeft u die bijzonder decoratieve kunst hangplanten zoals de Scindapsus in mosbol en het Zeegras al zien hangen?

Nog meer inspiratie opdoen

BEKIJK DE LAATSTE TRENDS

Misschien heeft u al een idee over hoe u het wilt. Maar bekijk het eens van een andere kant.
Bekijk de laatste trends en doe nog meer inspiratie op. Klik op onderstaande knop en laat de sferen op u inwerken.

© 2008-2019 DesignPlants. All Rights Reserved.