Plantenbakken compleet

Uw kantoor of woning inrichten met zowel kunstplanten als plantenbakken? Dan helpt Maxifleur u verder met onze selectie complete plantenbakken. Hier vindt u kunstplanten die geleverd worden in een bijpassende plantenbak. Zo heeft u altijd een geschikte plantenbak en kunstplant voor uw ruimte!

Onze plantenbakken compleet zijn onderverdeeld in verschillende categorieën. Zo zijn er kunstplanten die perfect geschikt zijn voor een entreeruimte, kantoor of kantine. Wat denkt u van een fris Asparagus arrangement in een Natural Weave bolpot? Deze geeft uw entree of kantoor het hele jaar door een frisse uitstraling.

More...
Tonen als Grid weergave Lijst weergave

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Grid weergave Lijst weergave

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

Het gemak van de complete plantenbak

Een complete plantenbak met kunstplanten of kunstbomen? Wat een geweldig idee! U haalt immers een kant-en-klare sfeervolle eyecatcher in huis, op werk of op een andere locatie die direct zijn werk zal doen. Wat denkt u van een fris?Asparagus arrangement in een Natural Weave bolpot? Deze geeft uw entree, kantine of kantoor het hele jaar door een frisse uitstraling.

Sfeervolle en complete plantenbakken

Maar ook uw balie, vensterbank of counter kan best een sfeervolle decoratie gebruiken. Zo zou een kunstzijden zonnebloem boeket natuurlijk geweldig schitteren op uw receptie. En heeft u die eigenwijze en bijzonder uitziende Senecio Pearl kunsthanger al gezien? Beiden een sfeervolle lust voor het oog en nauwelijks van echt te onderscheiden!

De voordelen van een complete set

Het hebben van een sierpot met kunstplanten of kunstbomen brengt vele voordelen met zich mee. Kunstplanten verwelken niet en sterven niet af zoals echte planten doen en zijn geschikt voor iedere temperatuur. U hoeft uw kunstgroen dus geen water te geven. Het enige wat u hoeft te doen is de kunstplanten stofvrij houden. Hiervoor zijn speciale middelen beschikbaar die de planten niet aantasten.

Ook complete plantenbakken kopen?

Maar waarom zou u nu een complete plantenbak met kunstplanten en kunstbomen bestellen bij Maxifleur? Simpelweg, omdat wij al sinds 1991 kunstplanten ontwerpen en geschikt maken voor elke situatie. Ze zijn niet van echt te onderscheiden. Ook is door de jaren heen ons assortiment flink uitgebreid en uniek voor deze markt, omdat veel producten exclusief voor ons geproduceerd worden.

Complete plantenbak uit voorraad

Bovendien hebben we ruim 9500 levensechte kunstbomen, kunstplanten en complete plantenbakken tegen scherpe tarieven bij ons op voorraad. Direct door u te bestellen of eerst virtueel of in het echt te beleven in onze showroom. Hier hebben we 1000 m2 aan inspiratie en veel goedgevulde sierpotten voor u klaarstaan!

Vrijblijvend projectbeplantingsadvies

Bent u op zoek naar een complete plantenbak met kunstplanten of kunstbomen om de kantoorruimte van uw bedrijf, de winkel of horeca mee op te fleuren? Maak dan gebruik van ons beplantingsadvies bij u op locatie. We komen bij u langs om samen te kijken welke planten in uw ruimte passen en geven u een advies op maat.

© 2008-2019 DesignPlants. All Rights Reserved.