Maple Deluxe Kunstboom 270 cm

Niet op voorraad
Aantal:
€ 659,95 € 545,41

Omschrijving

Deze Maple Deluxe kunstboom - in Nederland ook wel de Esdoorn genoemd - is met zijn 2,7 meter een prachtige verschijning.

De kunstboom is gemaakt op een stamconstructie van echt hout en is bijzonder goed gevuld. Het groot bladerige kunstblad is natuurgetrouw nagemaakt van het echte Maple blad, in een mix van verschillende groentinten.

De semi kunstboom is ongeveer 270 cm hoog, heeft een diameter van ongeveer 90 cm en wordt standaard in een plastic pot geleverd. De kunst Maple laat zich echter perfect presenteren in een hoge of lage sierpot! De afgebeelde sierpotten zijn tegen meerprijs leverbaar en direct mee te bestellen!

Specifications

Meer informatie
Art.nr. 153927
EAN 8718719445624
Hoogte 270 cm
Diameter 90 cm
Pot maat -
Aantal stammen 3
Aantal bladeren 922
Sorteer Acer / Maple
Colour Green
Eigen ontwerp Nee
Eigen fabrikaat Nee
Wooden furniture with fake Maple Deluxe 270 cm and artificial Grass plant 100 cm Replica Acer Maple 270 cm in default innerpot Natural looking Maple Tree in Cubico 50 silver Maple Deluxe artificial tree 270 cm in Kentucky 100 shiny grey Close-up of the natural looking silk Maple leafs
Replica Acer Maple 270 cm in default innerpot

Schrijf uw eigen review

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Maple Deluxe Kunstboom 270 cm
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

DAAROM DESIGNPLANTS

 • Verzendklaar tussen 1 à 2 dagen
 • Gratis verzending vanaf € 100,-
 • 14 dagen op proef
 • Veilig en snel online betalen
 • De meeste unieke en eigen designs
 • De beste prijs / kwaliteit verhouding
 • Niet van echt te onderscheiden
 • 10.000 producten uit voorraad leverbaar

VERZENDOPTIES EN KOSTEN

Verzendkosten

Onze webwinkel is zo opgebouwd dat wij voor bestellingen vanaf € 100,- geen verzendkosten in rekening brengen. Voor bestellingen lager dan € 100,- geldt een standaard verzendtarief van € 5,95 per gezamenlijke order. Dus ook al bestelt u meerdere artikelen of ontvangt u meerdere pakketten, u betaalt slechts eenmalig de verzendkosten.

Tevens heeft u de mogelijkheid om de bestelling zelf af te halen in onze showroom in Rozenburg (NH). Zo bespaart u op de verzendkosten. Tijdens het bestel traject kunt u de gewenste verzendmethode aangeven.

 • € 0,00 indien u de bestelling zelf komt ophalen
 • € 0,00 voor al uw bestellingen boven € 100,-
 • € 5,95 voor al uw bestellingen beneden € 100,-
 • Voor Nederland en België zijn de kosten gelijk.
Verzending

Alle bestellingen worden in ons centraal magazijn samengesteld en gereed gemaakt voor verzending. Gezien de grotere afmetingen van de pakketten (met name bomen) wordt gebruik gemaakt van de transport services van DHL en Dachser.

Omdat de distributie en aflevering van de pakketten volledig door externe partners wordt verzorgd, is het helaas niet mogelijk een indicatie te geven over het tijdstip van aflevering.

Verzending naar buitenland

Ook zendingen naar het buitenland komen veelvuldig voor en zijn bij ons geen probleem! Voor de internationale verzendkosten kunt u tijdens werkdagen contact opnemen met ons algemene informatie nummer 085 - 4019712.

© 2008-2019 DesignPlants. All Rights Reserved.