Grote Kunstbomen

U heeft grote kunstbomen nodig voor uw entree? Bij Maxifleur bent u aan het juiste adres. Wij beschikken over een uniek aanbod grote kunstbomen, die geschikt zijn voor verschillende situaties en interieurs. Onze kunstbomen zijn zo uniek omdat ze bijna niet van echte bomen te onderscheiden zijn. Uiteraard leveren we de kunstbomen met een bijpassende pot die geschikt is om het grote gewicht te kunnen dragen.

Het assortiment grote kunstbomen begint bij kunstbomen van 240 cm hoogte en varieert tot kunstbomen van bijna 5 meter! De meest populaire modellen zijn de Bamboe Giant Deluxe, de Ficus Exotica Giant en de Palmbomen. Deze topsellers zijn uiteraard verkrijgbaar tegen zeer scherpe prijzen.

More...
Tonen als Grid weergave Lijst weergave

Producten 1-30 van 32

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Laurierbol Giant Deluxe op stam 350cm kunstboom 99441 Grote Kunstbomen
    Laurierbol Giant Deluxe op stam 350cm kunstboom
    Normale prijs € 1.399,00
    21% korting
    Aanbiedingsprijs € 1.098,99 € 908,26
Tonen als Grid weergave Lijst weergave

Producten 1-30 van 32

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Grote kunstboom? Blikvanger!

Grote kunstbomen zijn een unieke blikvanger in of aandachtstrekker voor iedere ruimte. Denk maar eens aan de Podocarpus Giant Deluxe van maar liefst 350 cm voor uw showroom, de?Bamboe Giant Deluxe op uw parkeerterrein of de?Ficus Exotica Giant?in de lobby van uw hotel. En wat te denken van die enorme Palmboom bij het zwembad?

Decoreren met groots effect

Een grote kunstboom is daarnaast uitermate geschikt om grote en hoge ruimtes te decoreren. Denk bijvoorbeeld aan een grote showroom, centrale hal van een winkelcentrum of winkelcentrum, entree van uw bedrijf of aan een binnenzwembad waar een prachtige palm voor een mooie tropische sfeer zorgt. Uniek van uitstraling!

Bloeiende en groene grote bomen

Wij beschikken over een uniek aanbod grote kunstbomen, die geschikt zijn voor verschillende situaties en interieurs. Zo zijn er ook grote kunstbomen die dankzij een unieke Uv-protector zonlichtbestendig en kleurvast zijn. Het assortiment begint bij kunstbomen van 240 cm hoogte en varieert tot kunstbomen van bijna 5 meter! Zo uniek en veelal gemaakt met echte houten stammen, zodat ze bijna niet van echte bomen te onderscheiden zijn.

Eigen ontwerp grote kunstbomen

Onze grote kunstbomen zijn van de allerhoogste kwaliteit, door ons eigen team met echt hout ontwikkeld en veelal exclusief voor ons geproduceerd. Doordat ze een zeer goede en natuurlijke uitstraling hebben zijn ze bijna niet meer van echt te onderscheiden. Zo heeft u dus een prachtige grote sfeermaker die vrijwel geen onderhoud vereist.

Ook grote kunstbomen bestellen?

Dat kan zeker! Maxifleur is immers al tientallen jaren d? specialist in grote kunstbomen die u direct uit voorraad tegen groothandelsprijzen kunt kopen. Standaard geleverd op voet of in een houten binnenpot die extra is verzwaard met beton zodat ze geschikt zijn om het grote gewicht te dragen. En heeft u die combinaties met luxe plantenbakken ook gezien? Deze kunt u eventueel direct meebestellen.

Of eerst een levensechte beleving?

Heeft u zich al laten inspireren door onze tomeloze passie voor het perfect namaken van onze natuurpracht? Of wilt u het eerst ervaren? Dan kunt u een virtueel of live bezoekje brengen aan onze 1000m2 tellende showroom vol beleving! Wist u dat wij u ook van dienst kunnen zijn bij projectbeplantingen? Wij komen graag bij u langs op locatie.

© 2008-2019 DesignPlants. All Rights Reserved.