Kunstbomen

Voor kunstbomen bent u bij Maxifleur aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen van kunstbeplanting en kunstbomen, is ons ruime aanbod niet van echt te onderscheiden. Om het u gemakkelijk te makkelijk hebben we ons aanbod onderverdeeld in groene kunstbomen, kunstpalmen, bloeiende kunstbomen, kunstbomen voor buiten, grote kunstbomen en kerstbomen.

Binnen deze categorieën vallen kunstbomen welke gemakkelijk te plaatsen zijn in elke ruimte. Zo zijn kunstpalmen bijvoorbeeld perfect toepasbaar als aankleding van een zwembad en past een Lyrata in elk kantoor. Weet u niet precies welke kunstboom het beste bij uw situatie past? Neem dan contact met ons op voor advies.

More...
Tonen als Grid weergave Lijst weergave

Producten 1-30 van 297

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Grid weergave Lijst weergave

Producten 1-30 van 297

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kunstbomen: een warm welkom

Kunstbomen kopen?. waarom zou u? Nou, in de eerste plaats, omdat het zoveel sfeer in huis, op werk of in uw winkel of horeca geeft. Het nodigt bezoekers uit binnen te komen en zal uw medewerkers de nodige inspiratie en productiviteit geven. Zo zijn kunstpalmen bijvoorbeeld perfect toepasbaar als aankleding van een zwembad en past een Lyrata in elk kantoor. En heeft u die sfeervolle kunst Olijfboom al zien schitteren?

Onderhoudsarm, zonlicht- ?n watervrij

Een ander groot voordeel is dat u met een levensechte kunstboom een sfeer cre?ert die u met weinig moeite lang mooi houdt en geen zonlicht nodig heeft. U hoeft ze geen water te geven en ze verkleuren of verleppen ook niet. Uiteraard kan er wel stof op de bladeren komen, maar met speciale?reinigingsproducten of een stofdoek is dit zo weer verwijderd. Wist u dat kunstbomen ook uitermate geschikt voor mensen die allergisch zijn?

Jarenlange intensieve samenwerking

Door onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen van kunstbeplanting en kunstbomen, is ons ruime aanbod niet van echt te onderscheiden en uniek voor de Europese markt. Doordat we al jarenlang intensief samenwerken met alleen de beste toeleveranciers leveren wij kwalitatieve kunstbomen tegen een groothandelsprijs aan vele particuliere en zakelijke klanten.

Levensechte kwaliteit kunstbomen

Om deze kwaliteit te waarborgen, luisteren wij goed naar wat klanten, toeleveranciers en Nederlandse kwekers te vertellen hebben. Hierdoor zijn wij goed ingespeeld op ieders wensen en leveren wij enkel hoogwaardige producten. Door het gebruik van hoogwaardige kunststof materialen in combinatie met echt houten stammen zien onze bomen er niet alleen levensecht uit, zo voelen ze ook aan!

Verschillende typen kunstbomen

We hebben verschillende typen kunstbomen en eventueel bijpassende sierpotten in ons grote assortiment opgenomen. Zo kunt u kiezen uit groene kunstbomen, kunstpalmen en bloeiende kunstbomen. Daarnaast zijn er ook grote kunstbomen, zoals de Longifolia Giant Deluxe, die perfect zijn om een lobby, grote hal of een showroom te decoreren. En wat dacht u van een kunst Bonsai op de counter of de receptie? Wat een sfeervolle eyecatcher!

Ook unieke kunstbomen bestellen?

In onze collectie vindt u een ruim assortiment kunstbomen die we direct uit voorraad tegen een groothandelsprijs kunnen leveren. Ook kunt u de kwaliteit eerst beleven in onze virtuele of echte showroom van 1000m2 in Rozenburg (NH) en desgewenst direct meenemen. Bent u op zoek naar projectbeplanting voor uw bedrijf, winkel, recreatie of horeca? Wij voorzien u graag op locatie van een gedegen en op maat gemaakt advies.

© 2008-2019 DesignPlants. All Rights Reserved.