Kunst Steelbloemen

Met onze kunst steelbloemen maakt u zelf de allermooiste kunstboeketten. Onze kunst steelbloemen zijn gemaakt van de allerbeste zijde. Hierdoor lijken onze kunst steelbloemen niet alleen echt ze voelen ook nog eens echt aan! Combineer onze mooie kunstbloemen, kunst bladtakken en kunst steelbloemen en maak zo uw favoriete boeket. Zo stelt u een geschikt boeket samen voor iedere situatie.

Onze kunst steelbloemen zijn door de jaren heen steeds verder doorontwikkeld. Hierdoor zijn ze niet meer van echt te onderscheiden. Dit zorgt ervoor dat het gebruik van kunstbloemen steeds aantrekkelijker is als het gaat om de inrichting van uw huis, werkplek of bijvoorbeeld een showroom.

More...
Tonen als Grid weergave Lijst weergave

Producten 1-30 van 190

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Grid weergave Lijst weergave

Producten 1-30 van 190

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Levensechte kunstbloemen op steel

Met levensechte steelbloemen zijde haalt u een sfeervolle blikvanger in uw huis, zaak, winkel, horeca of recreatie! Het inspireert, geeft uw bezoekers een warm welkom en nodigt uit voor een (langer) bezoek. Wat dacht u bijvoorbeeld van die zeldzame Strelitzia of die bijzondere kunst Orchidee als vrolijke aandachtstrekker in uw wachtruimte?

Kunstzijden steelbloemen blijven mooi

Een unieke zijden groenbeleving dus zonder dat u daar zelf veel voor hoeft te doen! De kunstbloemen en steelbloemen van Maxifleur zijn namelijk gemaakt van de allerbeste materialen en zullen dan ook niet gaan verkleuren wanneer ze achter glas in de zon staan. Ze blijven lang mooi zonder al te veel onderhoud. Een kunststeelbloem? Pollenvrij!

Daarnaast zijn de kunst steelbloemen bestand tegen temperatuurschommelingen en hebben ze geen licht nodig. Over verwelken hoeft u zich eveneens nooit meer zorgen te maken. U kunt de kunstbloemen dus op elke gewenste plek plaatsen. Bovendien zijn al onze zijden steelbloemen pollenvrij en dus geschikt voor mensen met een allergie voor bloemen en planten.

Elke plek een kunstzijden steelbloem

Maxifleur heeft kunst steelbloemen die geschikt zijn voor elke omgeving en voor vele situaties.?Combineer onze mooie kunstbloemen, kunst bladtakken en kunst steelbloemen en maak zo uw favoriete boeket. Zo stelt u een geschikt boeket samen voor iedere situatie. Wordt het die traditionele vaas met kunstbloemen of het kunstzijde bloemboeket met uitheemse vetplanten?

Verfijnde kunstzijden steelbloemen

Maxifleur ontwerpt en produceert al sinds 1991 de mooiste kunstplanten en kunstbloemen van de hoogste kwaliteit. Door onze jarenlange ervaring en expertise ontwikkelen we kunst steelbloemen die niet meer van echt te onderscheiden zijn. Deze zien er niet alleen zeer natuurgetrouw uit, ze voelen ook nog eens zo aan. Delicaat geweven en van de beste en meest duurzame soorten kunstzijde gemaakt.

Zijden kunststeelbloemen: variatie!

Maxifleur heeft veel verschillende vormen, soorten en formaten kwalitatief hoogwaardige zijden steelbloemen die direct uit voorraad tegen groothandelsprijzen te koop zijn. Om deze kwaliteit te waarborgen, gaan we vaak in gesprek met onze klanten, toeleveranciers en Nederlandse kwekers en werken we al jarenlang samen met de beste en vaste toeleveranciers.

Ook uw kunststeelbloemen bestellen?

Laat u dan eens verwonderen door ons uitgebreide en scherp geprijsde assortiment dat direct uit voorraad leverbaar is. Eerst uw favoriete zijden steelbloemen ervaren? Breng een virtueel of live bezoek aan onze showroom van 1000m2 in Rozenburg. Hier kunt u uw favoriete zijde steelbloem, eventueel in combinatie met een luxe vaas of plantenschaal beleven. Komt u ook om te ontdekken?

© 2008-2019 DesignPlants. All Rights Reserved.