Kunst Bladtakken

Met de kunst bladtakken van Maxifleur bent u verzekerd van kwaliteit. De kunst bladtakken zijn uitermate geschikt voor decoratieve doeleinden. Doordat de bladtakken van Maxifleur per stuk worden verkocht, heeft u de mogelijkheid om eenvoudig zelf uw eigen arrangementen samen te stellen.

U kunt bijvoorbeeld uw eigen bomen maken door verschillende losse bladtakken op een houten stam te boren of u gebruikt de kunst bladtakken voor decoratiestukken. De kunst bladtakken van Maxifleur zien er verbluffend realistisch uit. Tevens kunt u de kunst bladtakken vinden in verschillende afmetingen en kleuren. Ga snel aan de slag met onze kunst bladtakken en maak uw eigen creaties!

More...
Tonen als Grid weergave Lijst weergave

Producten 1-30 van 110

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Jackfruit kunsttak 50 cm groen 510305 Kunst Bladtakken
  Jackfruit kunsttak 50 cm groen
  Normale prijs € 3,50
  7% korting
  Aanbiedingsprijs € 3,25 € 2,69
 2. Kunst Lauriertak 50 cm UV bestendig 501605UV terras-planten
  Kunst Lauriertak 50 cm UV bestendig
  Normale prijs € 8,49
  6% korting
  Aanbiedingsprijs € 7,95 € 6,57
Tonen als Grid weergave Lijst weergave

Producten 1-30 van 110

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Decoreren met kleurige kunstbladtakken

Onze kunst bladtakken zijn uitermate geschikt voor decoratieve doeleinden. U kunt bijvoorbeeld uw eigen bomen maken door verschillende losse bladtakken op een houten stam te boren of de kunsttakken voor decoratiestukken gebruiken. Zo kunt u uw bezoekers verrassen met een boom vol brandvertragende eikentakken of kleurrijk welkom heten met een creatie vol Magnolia kunsttakken.

Onze kunsttakken: verbluffend realistisch

Maar wat maakt onze kunst bladtakken nu zo bijzonder? Allereerst zien ze er verbluffend realistisch uit. Alle bladtakken van Maxifleur zijn van een hoge kwaliteit en zien er natuurgetrouw uit. Dankzij onze jarenlange expertise en nauwe samenwerking met alleen de beste leveranciers staan we garant voor een exclusieve en uniek assortiment dat nauwelijks van echt te onderscheiden valt.

Kunst bladtakken gaan bijzonder lang mee

Het voordeel is verder dat u zeker bent dat uw creaties lang meegaan en lang mooi blijven. Ze zijn gemaakt van de beste en meest duurzame materialen en vervaardigd met een grenzeloze passie en de grootst mogelijke zorg. Hierdoor bent u op termijn goedkoper uit wat het de investering meer dan de moeite waard maakt. Zo hebben we zelfs takken in ons assortiment die Uv-bestendig of brandvertragend zijn.

Onderhouds- en allergievrije kunsttakken!

Maar ook het onderhoud van de perfect nagebootste bladtakken is zeer gemakkelijk. U hoeft uw sfeervolle creatie immers geen water te geven. Ook heeft u geen last van besmettingen en bacteri?n waardoor een plant blad kan gaan verliezen en uiteindelijk kan afsterven. Stof verwijdert u eenvoudig met onze speciale reinigingsproducten of met een plumeau. Kunst bladtakken zijn ook de ideale oplossing voor als u last heeft van allergie?n.

Ook onze kunsttakken bestellen?

De kunst bladtakken van Maxifleur worden per stuk verkocht. Tevens kunt u de kunsttakken met blad vinden in verschillende afmetingen en kleuren. Daardoor stelt u zelf uw eigen kunstboom of arrangement samen. Geheel naar u eigen wens en formaat. Ga snel aan de slag met onze kunsttakken en maak uw eigen creaties! U kunt ze direct uit voorraad tegen groothandelsprijzen bij ons kopen!

Of beleef het eerst in onze showroom

Wilt u liever onze kunst bladtakken en ons ruime assortiment kunstplanten met eigen ogen bekijken? U bent van harte welkom om onze natuurgetrouwe kunstplanten en kunstbomen te bekijken in onze 1.000 m? showroom met een virtueel of echt bezoek. Naast kunst bladtakken, kunstplanten en -bomen kunt u bij ons ook terecht voor een overvloed aan complete pot en plant combinaties. Maxifleur helpt u graag op weg met talloze idee?n en inspiratie. Onze showroom is gevestigd in Rozenburg (NH).?

© 2008-2019 DesignPlants. All Rights Reserved.