Betalen & Bezorgen

payment and delivery payment and delivery

U kunt bij ons op 3 manieren betalen

via internet bankieren,

een online creditcard betaling

of u kunt pinnen in de showroom

ingenico payment options ingenico payment options

Alle online betalingen worden op een geheel beveiligde wijze afgehandeld door onze payment provider Ingenico.

Onze bank gegevens zijn:
Maxifleur BV
IBAN: NL23 RABO 0393 0711 89
BIC: RABONL2U

Enkel als groene wederverkoper kunt bij ons op rekening bestellen. U ontvangt dan één verzamelfactuur per maand. Om de condities te bespreken en uw gegevens door te geven, kunt u ons het beste even bellen op 085 - 401 4382. Desgewenst kunt u het contact formulier invullen.

Zorgeloos bestellen

Bij Designplants kunt u zorgeloos bestellen. Wij zorgen ervoor dat uw levering netjes wordt afgeleverd op het juiste adres. Betalen doet u met een gerust hart, omdat alle drie de manieren op een beveiligde wijze worden afgehandeld door onze payment provider Ingenico.
 

payment payment
delivery delivery

Bezorging

De bestellingen van kunstplanten en kunstbomen worden verzameld in ons centraal magazijn. Hier worden de producten samengesteld en zorgvuldig verpakt. Daarna worden de pakketten met de services van gerenommeerde bedrijven als DPD, Dachser en DHL verstuurd.

In de regel worden de bestellingen, na ontvangst van uw betaling, binnen 5 werkdagen afgeleverd. U wordt tussentijds via e-mail op de hoogte gehouden van de vorderingen van uw bestelling. Desgewenst kunt u gebruik maken van het contact formulier.

Nadat u de bestelling heeft ingegeven, ontvangt u automatisch een bevestiging. Op basis van het volume en de lengte van de pakketten berekenen wij de transportkosten. Deze voegen wij toe aan uw bestelling en zenden u daarna de pro forma factuur. Nadat we uw betaling ontvangen hebben, sturen we de goederen direct af, dan wel zetten we het klaar om af te halen.